Arkivi

Digjen pyjet e Rozhajës si dhe shkolla e vetme shqipe16 maj 2020, Pyjet e Malsisë së Rozhajës gjatë ditës së djeshme
janë përfshirë nga zjarri i cili është shtrirë në dhjetëra vendbanime.  Ndërsa në orët e vona, shkolla e vetme shqipe në Dacaj është thyer dhe i është vënë flaka. Lexo më shumë...