Arkivi

Shaban Bali Nokshiqi shkruan ne vjersha histori


11 gusht 2015, Radio Kosova, Të krijosh, don të thotë të derdhësh shpirtin në art dhe ta ndash atë me të tjeret. E kur kjo ndjesi shpërthen në muzgun e jetës, kjo është një e papritur e bukur njerëzore e cila duhet cmuar dhe dashur nga të gjithë E tillë erdhi tek shkrimtari Shaban Bali Nokshiqi nga fshati Llugaj I qarkut të Tropojës, i cili ne moshën 90 vjecare sakrificën e familjes se vet nga Nokshiqi i Plavës e derdh në vargje vajesh me rimë.