Arkivi

Gjendje alarmante ne pyjet e Junikut

 27 mars 2015, Radio Kosova, Pyjet e komunes se Junikut po degradohen ne mase te madhe dhe ne forma te ndryshme. Opozita thote se zeri i tyre po has ne vesh te shurdher perderisa nga Drejtoria per Zhvillim Ekonomik thone se pyjet e menagjuara nga komuna jane ne gjendje te rregullt.
Komuna e Junikut menagjon vetem me 1,315 hektare pyje ne pronesi private,perderisa pyje shtetrore jane 4,266 Hektare.