Arkivi

BE ndihmon zhvillimin e komunave në veri të Kosovës

Pamje nga veriu i Mitrovicës
10 mars 2014, Dojçe Vele. Donacionet e Bashkimit Evropian synojnë zhvillimin e komunave në veri, integrimin e popullatës serbe dhe nxitjen e bashkëpunimit me institucionet e Kosovës.