Arkivi

Banoret e Rastovices pas 15 vitesh me ujesjelles

Perurimi I ujesjellesit ne Rastovice(foto R.Selmanaj)
Radio Kosova, 8 janar 2014, Pas 15 vitesh, banoret e fshatit Rastovice te Decanit do te behen me ujesjelles. Ky eshte fillimi i zgjidhjes se nyjes se ujesjellesit per dhjete  fshatra te komunes se Decanit, i cili po zvarritet tash 10 vjet.

Krishtlindjet ortodokse në Kosovë - Incidente dhe mesazhe paqeje

Manastiri i Deçanit
7 janar 2014, Dojce Vele,Vuçiq mori pjesë në liturgjinë e mbajtur në Graçanicë nga peshkopi i Rashkës dhe Prizrenit Teodosije. Liturgjia u mbajt vetëm një ditë pas protestave në Gjakovë dhe refuzimit të vizitës së Vulinit atje.