Arkivi

Si jetojne qytetaret e Prishtines 11 vjet pas luftes

12 qershor 2010, Dojce Vele, Lufta e fundit Prishtinën e la në gjendje të rëndë, me infrastrukturë dhe ekonomi të rrënuar. Megjithë përmirësimet dhe sukseset, problemet kryesore të kryeqytetit të Kosovës mbeten ndërtimet e egra dhe mbipopullimi.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5678661,00.html