Arkivi

Ndërprerje apo përtëritje e marrëveshjes për sigurime sociale me Zvicrën


22 prill 2010, Dojce Vele, Sindikata zvicerane UNIA kumton se që nga 1 prilli, shteti federal zviceran ka ndërprerë marrëveshjen për sigurime sociale të kosovarëve që punojnë në këtë shtet. Nga Ministria për Punë dhe Mirëqënje Sociale e Kosovës thonë se qeveria zvicerane kërkon vetëm përtëritjen e kësaj marrëveshjeje me ish-Jugosllavinë, e cila ka rënë poshtë me njohjen e shtetit të Kosovës nga ana e Zvicrës.


http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5502099,00.html