Arkivi

Festival i tradites dhe kultures rome ne Prishtine

7 prill 2010, Dojce Vele, Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Romëve të martën (6.4.) u hap në Prishtinë një festival katërditor, në kuadër të të cilit do të prezantohen aktivitete të ndryshme të kulturës dhe traditës rome.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5440801,00.html