Arkivi

Ministri Limaj: Rruga Decan Plave nder projektet e vitit te ardhshem

12 qershor 2009, Radio Kosova & Blue Sky, “Ne Dukagjin jane investuar rreth 20 milione euro, ndersa rruga ndershtetrore Decan Plave vazhdon te jete nder prioritetet e qeverise se Kosoves e cila shpresojme se do te radhitet nder projektet e vitit te arfdhshem”- deklaroi Ministri i Transportit dhe Postetelekomunikacionit, Fatmir Limaj, sot, me rastin e perurimit te rruges Irzniq Ratish i Decanit.