Arkivi

Perkujtohen te burgosurit decanas te Burgut te Dubraves

23 maj 2009, Radio Kosova, Masakra e Dubraves ishte akti me barbar, ne te cilin Serbia tregoi fytyren e vertet te nje shteti gjenocidal i cili shkel te gjitha Konventat dhe Ligjet Nderkomtbare“-u tha ndër të tjera gjatë akademisë së sotme përkujtimore,net e cilen un perkujtuan shtate te ekzukutarit decanas ne Burgun e Dubraves si dhe tre te vdekurit pas lirimit,si pasoje e torturave .