Arkivi

Iniciativa individuale te bujqve junikas


16  maj 2009, Radio Kosova, Papunesia ne komunen e re te Junikut me 9,500 banore, sillet rreth shifres 45 per qind. Ekonomia e pazhvillaur nuk premton shume. Megjithese shumica e popullates se ketushme merret me bujqesi dhe blegtori, subvencionet nga qeveria mungojne ndersa ne buxhetin e komunes nuk ka nje fond te vecante per zhvillimin e ketij sektori. Megjithate, bujq te zellshem marrin iniciativa edhe ne menyre individuale.