Arkivi

Kosova Republikë

10 shkurt 2008, Dojçe Vele, Kosova tashmë po bën përgatitjet për shpalljen e pavarësisë.Por, sa janë të besueshme për kosovaret deklaratat nga burimet diplomatike të cilat i referohen edhe datës së mundshme të shpalljes së Kosovës-shtet dhe përmbushja e ëndërrës së kahmotshme të shqitparëve të Kosovës?

Decan: Sportisti i vitit

8 shkurt 2008, Radio Kosova, Ne organizim te Drejtoratit per Kulture, Rini dhe Sport,sektroi i Sportit, ne sallen e asamblese komunale, ne Decan, u organizua shpallja e sportistit te vitit. Sportist I vitit 2007 u shpall Alban Maksutaj.

Dranoc: Falje gjaku në gur të varrit

5 shkurt 2008, Radio Kosova,Sot,ne Dranoc te Decanit, u be varrimi i Besnik Mazrekajt, i cili me 2 shkurt humbi jeten ne nje aksident trafiku. Ne gurin e varrit u be edhe falja e gjakut te tij.

Pejë: Rotary International në Kosovë

3 shkurt 2008, Dojçe Vele & Radio Kosova, Rotary International, është organizatë ndërkombëtare e liderëve në profesion dhe në biznes, e shtrirë në 170 vende te botës. Kjo organizatë, tashmë ka pranuar Kosovën si anëtaren e vet të 170-të, me të drejta të barabarta. Zyrtarizmi I “Rotary Club Peja” shënon njohjen e parë ndërkombëtare e Kosovës në këtë organizatë.