Arkivi

Nderrim komande ne "Villagio Italia"

25 janar 2007, Radio Kosova, Batalioni "Asseta", I regjimentit te pare te ushtrise italiane, Granatieret e Sardenjes I cili perfaqeson njesine me te vjeter te armates italiane, me baze ne kampin Sparta ne Decan, pas gashte muajsh misioni ne rajonin e Decanit dhe te Gjakoves, sot iu kthy bazes se tyre ne Rome.