Arkivi

TEFTA RADI: "Me punë e vullnet arrihet gjithcka "

26 shkurt 2005, Radio Peja & Pavarësia, Mbaroi studimet për Gjuhë dhe Letërsi, filloi si mësuese dhe  kaloi në gazetari. Kur pas diplomimit u emërua në Fushë Arrëz dhe për pesë vjet ushtroi profesionin e mësuesisë, një intervistë e vetme ia ndryshoi kahjen e jetës.