Arkivi

XHEVAHIR SPAHIU: "Liria i ka hije një populli moçmërisht të moçëm"


Viti 2004, Pavarwsia, Të krijojme atë ndjenjë të kohezionit kombtar, atë njësim shpirtëror të domosdoshëm,sepse ne duam të jemi në Europë jo si një statujë e bërë copa-copa, sepse ajo statujë është e shëmtuar. Por, të jemi si një komb i bashkuar, shpirtërisht i bashkuar dhe siç e ka bërë Zoti,kjo të jetë Shqipëri e pare.