Arkivi

Lypëse ne festën e Kurban Bajramit


17 nentor 2010, Radio Kosova, Festa e Kurban Bajramit njihet si feste e  flijimit për hir te Dashurisë dhë Nështrimit ndaj Zotit të Plotëfuqishëm. Si feste e faljes, afrimit dhe solidarizimit me te afermin e te vobektin. Se, jo perhere kjo dore e meshires arrin atje ku eshte nevoja...