Arkivi

Bonjakët e dëshmorëve dhe martirëve

12 shkurt 2010, Dojce Vele & Radio Kosova, Sipas Ministrisë për Punë dhe Mirëqenje Sociale të Kosovës, janë gjithsejt 740 fëmijë bonjakë në të gjitha qendrat e Kosovës, shumica prej të cilëve pa të dy prindërit kanë ngelur si pasojë e luftës.