Arkivi

Rrugëtimi i Grupit Folklorik "Dervish Shaqa" nga Decani

27 qershor 2009, Radio Kosova, Grupi folklorik “ Dervish Shaqa” ne Decan, me 15 rapsodë dhe instrumentalistë të spikatur, i ka mbetur besnik kultivimit të folklorit burimor te Rrafshit te Dukagjinit. Ai prezanton denjsisht Decanin, duke mos u kthyer pa shperblime nga asnje Festival Mbarekombtar i Folkorit qe mbahet perbrenda dhe jashte Kosoves.