Arkivi

NDRICIM XHEPA: "Teatri dhe filmi kanë të përbashktën e tyre të padiskutueshme"

26 shkurt 2005, Radio Peja & Pavarwsia, Si bir I dy artistëve, në artin masovik që zhvillohej atëbotë u kërkua shumë shpejt. Nën ndikimin e brezit të tij dhe me dëshiren shoqërore, ende pa përfunduar maturën beri hapin e parë në fushën e teatrit. Dhe, atëherë kur në mes të gjimnazeve të Tiranës mbaheshin festivale me një konkurencë interesante, aktive dhe të bukur, Ndricim Xhepa hapat e parë në skenë I bëri ne gjimnazin "Qemal Stafa"ku kreu edhe maturën. Ky ishte vetëm fillimi I karrierës se tij artistike.